Ανατροπή σε υπόθεση βιασμού 11χρονης Λαρισαίας από το νονό της! Είχε γράψει έκθεση στο σχολείο ότι τη βίαζε

Η ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο με την Λαρισαία ανήλικη να κατηγορεί τον 47χρονο νονό της ότι την βίαζε από τα 7 ως τα 11 της χρόνια… Ισχυριζόταν μάλιστα πως είχε βιάσει και άλλες 10 κοπέλες!

Η υπόθεση που έφτασε στις δικαστικές αίθουσες προ ημερών έχει ως εξής: Τον Οκτώβριο του 2014 η ανήλικη Λαρισαία σε ένα δοκίμιο σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, έγραψε ότι ο νονός της τη βίαζε στο παρελθόν κατ επανάληψη. Έντρομος ο καθηγητής πήγε το γραπτό στον Διευθυντή του Σχολείου ο οποίος απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα.

Από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του Λαρισαίου 47χρονου νονού ο οποίος από το πουθενά βρέθηκε να αντιμετωπίζει φοβερές κατηγορίες περί βιασμού ανηλίκου κάτω των 11 ετών και αποπλάνηση ανηλίκου. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή στάθηκε η σύζυγος του η οποία ούτε για ένα λεπτό δεν πίστεψε τις συκοφαντίες αυτές. Η ιστορία όμως ξεκινάει λίγα χρόνια πιο πίσω.

Το 2011 διαδραματίστηκε η ίδια ιστορία. Σε διαφορετικό όμως σκηνικό… Η ανήλικη και πάλι είχε πει ότι ο νονός της τη βίαζε και ο πατέρας πήρε τηλέφωνο τον νονό και του ζήτησε εξηγήσεις. Η ανήλικη σε όλες τις κατηγορίες της επικαλούνταν τη μαρτυρία της αδερφής της, η οποία τη διεύψευδε κατηγορηματικά και σε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μάλιστα την ιστορία την οποία είχε εμπνευστεί και διαπλάσει, την εμπλούτισε το 2014 με κάτι το οποίο δεν είχε αναφέρει το 2011, μια υποτιθέμενη εγκυμοσύνη και έκτρωση. Την ιδέα αυτήν την πήρε από ένα γυναικολογικό πρόβλημα που είχε περάσει η αδερφή της, το οποίο οικοιοποιήθηκε και το παρουσίασε ως δικό της. Μάλιστα το μέγεθος της μυθοπλασίας της είχε φτάσει σε σημείο τέτοιο, ώστε να ισχυριστεί ότι ο νονός της βίασε και άλλες 10 κοπέλες και μάλιστα και μία έγκυο!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων στις 7 Δεκεμβρίου έκρινε ομόφωναότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος.

Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Τρικάλων κας Πούλιου η οποία εξήρε τόσο την ενδελεχή και προσεκτική δουλειά του Προισταμένου της Εισαγγελίας Λαρίσης κ. Ιωάννη Μαγκούτα ο οποίος είχε κάνει απαλλακτική πρόταση αλλά και του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στυλιανού Σούρλα καθότι αποδελτιώθηκαν ψεύδη, συκοφαντίες και αντιφάσεις με αποτέλεσμα οι κατηγορίες να καταπέσουν στο κενό.

Για δικαίωση του πελάτη του κάνει λόγο ο Λαρισαίος δικηγόρος κ. Στέλιος Σούρλας:

«Η εμπιστοσύνη την οποία καταδείξαμε από την πρώτη στιγμή στην Ελληνική Δικαιοσύνη μας δικαίωσε περίτρανα καθότι το Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα περί της αθωότητος του πελάτη μου. Οι ισχυρισμοί μας επιβεβαιώθηκαν και αποδείχτηκαν στο ακροατήριο ως έπρεπε καταδεικνύοντας το μέγεθος των συκοφαντιών και αναδεικνύοντας συνάμα την αλήθεια.»