“Είμαστε σίγουροι ότι είναι δολοφονία, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας της Ελληνίδας καλλονής”

Σίγουρος ότι η Αγγελική Μαυρομάτη, η μητέρα της Ρόζας Αντζουλάτου, της όμορφης business woman που δραστηριοποιείται στο χώρο των διαγνωστικών κέντρων, δολοφονήθηκε είναι ο δικηγόρος
της οικογένειας.

«Βρέθηκε νεκρή η Αγγελική Μαυρομάτη αλλά τα πράγματά της ήταν έξω από την παραλία, έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για δολοφονία για ένα καλοστημένο σκηνικό θανάτου, υπήρχε σίγουρα οικονομικό κίνητρο όπως όλα δείχνουν και όπως ισχυρίζεται και η κόρη της. Κάνουμε έκκληση όποιος είδε κάτι να μιλήσει, κάντε το σας παρακαλώ για την κόρη της τη Ρόζα που θέλει να δικαιωθεί η μνήμη της μητέρας της και να λάμψει η αλήθεια για τον άδικο χαμό της», λέει ο Στέλιος Σούρλας δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 55χρονης γυναίκας στο protothema.gr

Η ίδια η Ρόζα Αντζουλάτου ζητά από όποιον μπορεί να βοηθήσει να μιλήσει. «Είμαι μία ορφανή κοπέλα που το μόνο που ψάχνω και με νοιάζει είναι η δικαίωση της μνήμης της μάνας μου, η υπόθεση αυτή θα λήξει με δικαίωση» λέει χαραακτηριστικά.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ήταν Κυριακή 22 Φεβρουαρίου του 2015 όταν το άψυχο σώμα της Αγγελικής Μαυρομάτη μίας ιδιαίτερα γνωστής και εύπορης γυναίκας στους κοσμικούς κύκλους «ξεβράστηκε» σε παραλία της Βούλας. Λίγες ώρες νωρίτερα εκείνη είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει μία βόλτα. Η είδηση προκαλεί σοκ. Και ενώ αρχικά γίνεται λόγος για αυτοκτονία, οι έρευνες που θα ακολουθήσουν θα αρχίσουν να δίνουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση με την κόρη της άτυχης γυναίκας πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή και επιχειρηματία πλέον αλλά και το δικηγόρο της να μιλούν για ένα καλοστημένο σκηνικό θανάτου. Η υπόθεση θα βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο αφού όπως αποκαλύπτει το protothema.gr έρχονται νέα στοιχεία να συμπληρώσουν το παζλ του μυστηρίου που καλύπτει τον άδικο χαμό της κοσμικής 55χρονης Αγγελικής Μαυρομάτη. Όπως σημειώνει η κόρη της άτυχης γυναίκας η Ρόζα Αντζουλάτου αλλά και ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ο κ. Στέλιος Σούρλας, η οικογένεια προτίθεται να δώσει ακόμη και αμοιβή σε όποιον μπορέσει να βοηθήσει στην έρευνα με διοχέτευση πληροφοριών που θα οδηγήσουν και στη διελεύκανση του μυστηρίου αυτού. Μάλιστα ο δικηγόρος σημειώνει χαρακτηριστικά μιλώντας στο protothema.gr ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και κάνει λόγο για ένα καλοστημένο σκηνικό θανάτου με οικονομικό κίνητρο όπως λέει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι το πτώμα έφερε εκδορές στο μέτωπο, στο αριστερό μάγουλο αλλά και στο στήθος ενώ η ακριβής ώρα του θανάτου δεν προσδιορίστηκε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας στη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε πέντε ημέρες μετά το θάνατο της 55χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε εκροή μικροφυσαλιδώδους αφρού, που συμβαίνει να μειώνεται σταδιακά σε περιπτώσεις πνιγμού. Η εκροή αυτή δεν διαπιστώθηκε την επομένη μέρα του θανάτου όταν πήγε η κόρη της να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο.

«Υπάρχουν αντιφάσεις στην υπόθεση, θέλω να λάμψει η αλήθεια να δικαιωθεί η μνήμη της μάνας μου», λέει η Ρόζα

Η κόρη της άτυχης γυναίκας κάνει λόγο για πολλές ασάφειες στην υπόθεση σύμφωνα με όσα λέει ο δικηγόρος της στο protothema.gr σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αν κάποιος μελετήσει την έκθεση του Λιμεναρχείου και την ιατροδικαστική έκθεση, θα διαπιστώσει πως υπάρχουν πολλές αντιφάσεις που δεν μας επιτρέπουν να καταλήξουμε σε ένα κοινό συμπέρασμα για το τι στα αλήθεια συνέβη εκείνη την ημέρα».

Όπως λέει η Ρόζα Αντζουλάτου η μητέρα της λίγες ημέρες πριν χαθεί είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο γεγονός που την καθιστούσε περισσότερο ευάλωτη. Η Ελληνίδα καλλονή που διαπρέπει στον επιχειρηματικό χώρο εκτός των ελληνικών συνόρων απηύθυνε έκκληση σε όλους προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες αυτόπτες ή στοιχεία που να μπορέσουν να αξιοποιηθούν και να λύσουν το γρίφο αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης. «Είμαι μία ορφανή κοπέλα που το μόνο που ψάχνω και με νοιάζει είναι η δικαίωση της μνήμης της μάνας μου. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του και να μην ξέρει το γιατί και το πως έφυγε από τη ζωή. Πρέπει να πάρουμε μια απάντηση στα ερωτήματα που μας καίνε» , λέει η γοητευτική καλλονή.